:Dmimyiubitadetoti:D

duminică, 18 iulie 2010

Tristete-Dor-Dragoste=My diary

Iubirea.Intotdeauna e vorba despre iubire.Iubirea te framanta.Iubirea e foarte frumoasa.Daca iubesti,atunci ierti.Daca iubesti,viata ti se va schimba total,pentru ca iubirea iti schimba roata vietii.Am scris mici ganduri sufletesti:X

Ma gandesc la Tine/Ma gandesc la fiecare zi cu noi,ma gandesc la Iubirea ce a fost si s-a naruit/Iiti dau inima si sufletu/Iti dau toata iubirea./Te rog nu mi-o respinge/Te rog iarta-mi impulsivitatea/Te rog iarta-mi prostiile omenesti,Te rog iarta-mi tot ce e legat de rau si accepta-mi binele.

Nu te uita inapoi/Mergi tot inainte/Lasa trecutul sa dispara sub norii cei grei si cenusii/Lasa soarele sa apara din nou/Nu lasa ca trecutul sa pecetluiasca/Fie ca Iubirea sa reinvie in viata cea frumoasa.Iubirea mea esti "TU".

De ce oare dragul meu iubit esti pesimist?/De ce oare accepti tot trecutul sa nu lasi fericirea din viitor sa vina?/De ce nu intelegi caci pe Tine "Te Iubesc".

Viata mea e pustiu fara Tine/Nu pleca te rog/Mai ramai 1 minut te rog/Nu pleca/Lasa destinul sa fie real.

Iubeste totu/Iubeste ceea ce cunosti si ceea ce nu cunosti/Lasa-ti limitele sa creasca/Puterea e mare si invingatoare/Iubeste persoana draga si iubitoare,indiferent de destinatie/Iubeste limitele vietii eterne/Te rog vino so ma cunoaste/Te rog vino si ia-ma din chinul suferintei/Te rog ajuta-ma!

Impreuna vom pasi pe lumea cea noua/Impreuna vom iubi "IUBIREA" traita si purificata/Impreuna vom depasi obstacolele impuse de viata.

Rose:X:)