:Dmimyiubitadetoti:D

marți, 24 martie 2009






Criza la noi la romani:)):d
























Einstein despre criza
Ca sa fim in ton cu zbuciumul universal actual numit criza economica, iata cateva vorbe/sfaturi intelepte de la batranul Einstein. Criza la care se refera el nu e doar una de natura economica, ci poate fi si una de natura personala. “Sa nu pretindem ca lucrurile sa se schimbe daca tot timpul facem acelasi lucru. Criza este cea mai binecuvantata situatie care poate apare pentru tari si persoane, pentru ca ea atrage dupa sine progrese.
Creativitatea se naste din necesitate precum si ziua se naste din noapte. In perioada crizei se nasc inventiile, descoperirile si marile strategii. Cine depaseste criza se depaseste pe sine insusi, fara a ramane “depasit”. Cine atribuie crizei esecul, isi ameninta propriul talent si respecta mai mult problemele decat solutiile. Adevarata criza este criza incompetentei.Problema persoanelor si tarilor este lenea si indiferenta pentru a gasi solutii si iesiri din astfel de situatii. Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. In perioada crizei infloreste ce-i mai bun in fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. Daca vorbim de criza o promovam, iar tacerea este o exaltare a conformismului.In loc de toate acestea, mai bine sa muncim. Sa terminam odata cu singura criza amenintatoare: tragedia de a nu dori sa luptam pentru a o depasi.”




































Criza :))
Numai criza auzim in toate partile.In autobuz,pe strada,la sc ...peste tot.Cand vreau sa ma uit la TV...nu am la ce:pt k vad numia"criza" pe orice post!Bancile sau inchis,firmele sau inchis,fabricile la fel...cade euro:..toate se inchid.Oare ce se va intampla pan la urma cu criza asta?!A sa fie pustiu pe strazi ca toate s-au inchis din cauza banilor?Criza e foarte mare...Banii pt noi oamenii este o avere,ca fara ei nu faci nimic.Pe toti ne-a afectat criza,chiar si pe vedete(Cumparam mai putin,mancam mai putin,ne imbracam mai putin);)).Criza asta e foarte mare incat ne ia pe toti toate nebunelile.De ex...Am vazut la TV:oamenii de afaceri dar si oamenii de rand cei care aveau datorii la banci "s-au sinucis" din cauza acestei crize.Ehh nush ce sa cred e si de ras dar si de plans mai mult..Asta-i viata de om:);)):p
Criza la noi la romani:))

Rose:X:)